Katajaisku

Kuva

Nimet: Katajapentu, Katajatassu, Katajaisku, Katajatähti
Sukupuoli: naaras
Klaani: Huomenklaani, Metsäklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi, kuningatar, varapäällikkö, päällikkö
Mestari: Saukkosydän
Oppilaat: –
Ropettaja: Cecci

Ulkonäkö: Katajaiskulla on keskipitkä, tummanruskea turkki, jossa on hieman valkoista. Hänen rinnassaan on valkoinen täplä ja hänen polkuanturansa ovat myös valkoiset. Naaraan vasen takatassu on oranssi. Katajaiskun häntä on pitkä ja hieman normaalia pörröisempi. Talvisin naaraan turkki on kauttaaltaan hyvin tuuhea. Kissan silmät ovat isot ja kirkkaan siniset. Hänellä on pitkät jalat jotka ovat melko lihaksikkaat. Tämän naras peri isältään, joka oli alunperin Laaksoklaanilainen. Muuten naaras ei muistuta vanhempiaan juuri yhtään. Vaikka Katajaiskun jalat ovat lihaksikkaat, hän on melko pienikokoinen ja hänen hampaansa ovat hyvin terävät. Naaran korvat ovat hieman tavallista suuremmat ja hän on monen mielestä hyvin kaunis. 

Luonne: Katajaisku on monimutkainen olento. Hän on hyvä lukemaan muita, joten saa toiset helposti ystävystymään itsensä kanssa, sekä avautumaan hänelle. Todellisuudessa naaras kuitenkin osaa olla ilkeä ja on usein piikittelevä, mutta koska hän osaa manipuloida toisia he monesti antavat naaraan sanoa mitä lystää. Katajaisku kuitenkin osaa myös olla rehellinen ja ystävällinen, mutta vain harvaa valittua kohtaan. Hänen luonteensa puolesta Katajaisku ei myöskään muistuta vanhempiaan tai sisaruksiaan ja tästä syystä hän pidättäytyy lähentymästä heidän kanssaan. Jos Katajaisku tykästyy johonkuhun, hän on hyvin uskollinen, mutta jos hänet pettää on turha edes yrittää puhua naaraalle. Naaraan uskollisuus pätee myös Tähtiklaaniin, vaikkakin hän välillä ottaa yhteyttä myös Synkkään Metsään. Vaikkakin Katajaisku piikittelee usein, hän välillä loukkaa toisia tarkoituksetta, mutta on usein liian ylpeä pyytämään anteeksi. Tasteluissa naaras pitää hyvin puolensa koska ei pelkää muiden vahingoittamista. Katajaisku on yleensä hyvin vakava ja keskittyy hyvin tarkasti oppituntien aikana. Hän panostaa paljon kaikkeen mitä tekee ja yrittää aina todistaa olevansa paras.

VanhemmatOmenanlehti & Hämäräturkki
Tädit/SedätPunaloiste, Peuratassu, Paatsamatassu, Hallapentu, Lumipentu, Sadepentu, Salamaliekki, Iltataivas, Tulitassu, Kuoriaistassu, Pääskytassu
SisaruksetTupsukorva, Korppisiipi, Sammalpentu
YstävätPunaloiste, Saukkosydän
Kumppani
Pennut

Taidot:
Saalistus 4/5
Uiminen 2/5
Kiipeily 4/5
Nopeus 3/5
Ketteryys 3/5
Vahvuus 3/5
Tunteet 4/5
Sosiaalisuus 2/5
Uskollisuus 5/5
Taistelu 4/5
Huumorintaju 2/5
Vaaniminen 3/5
Oppiminen 4/5
Avoimmuus 1/5
Yrttitieto 1/5
Kärsivällisyys 1/5

Menneisyys/Tulevaisuus: Katajaisku synyi Huomenklaanissa vanhemmilla jotka molemmat tulivat eri klaaneista (Vesiklaani ja Laaksoklaani) ja pienestä pitäen naaras yritti ottaa heihin ja sisaruksiinsa etäisyyttä. Kasvaessaan Katajaisku alkoi haaveillä päälliköksi pääsystä, mutta huomasi myös ettei pitänyt Huomenklaanin avoimmuudesta ja alkoi oppilaaksi päästyään suunnitella lähtöä. Päästyään soturiksi naaras lähti Metsäklaaniin jossa hänet otetiin vastaan hänen voitettuaan tappelun. Ajan myötä hänen suosionsa klaanissa kasvoi ja lopulta hän sai varapäällikön pestin, jota seurasi päällikön rooli. Vaikka Katajaisku on melko ilkeä useimmille tapaamilleen kissoille, hän halusi vaihtaa Metsäklaanin kuvaa ja sai klaanin mainetta parannettua hieman, mutta koska naaras edelleen halusi klaanin olevan arvostettu ja pelätty, hän ei pehmentänyt tätä liikaa.

Muuta: Ainoat perheenjäsenet joista Katajaisku välittää suuresti ovat hänen setänsä Punaloiste, isoäitinsä Saukkosydän ja sisarensa Tupsukorva. Vaikkakin naaras on uskollinen hän ei halua kumppania vaan flirttailee mieluusti monien kanssa. Tultuaan emoksi naaras on tiukka mutta rakasta pentujaan kohtaan.

Advertisement