Kerkkä

Nimet: Kerkkä, ?
Sukupuoli: kolli
Klaani: Kultaheimo
Arvot: erakko, pääparantajaharjoittelija, pääparantaja
MestariSulava Jää
Oppilaat: –
Ropettaja: Mistle
Viimeksi roolittu: 6/22

Ulkonäkö: Kerkkäsavun lyhyt turkki on pohjaväriltä vaaleanruskea, ja siinä on tummanruskeita läiskiä. Läiskissä taas on vielä tummempia juovia. Kerkkäsavu on keskikokoinen kissa, jolla on pitkä häntä. Kollin pää ja korvat ovat pienet. Kissan naama on tummempi kuin turkki muuten, ja poskissa ja otsassa on pari raitaa. Kissan leuka on tummanruskea. Nenä hänellä on vaaleanpunainen ja sydämenmuotoinen. Kerkkäsavun viikset ovat ohuet ja huomaamattomat.

Luonne: Kerkkäsavulla on melkolailla ristiriitainen luonne. Hän ihannoi raakaa voimaa ja pahoja kissoja, mutta itse on hiljainen ja auttavainen. Kerkkäsavu ei tykkää olla suuressa porukassa, vaan hänen lempihetkiään ovat sellaiset, joissa hän saa istuskella ja haaveilla itsekseen. Kolli on aina ensimmäisenä auttamassa muita ihan pyytämättäkin. Hän uskoo vahvasti Synkkään Metsään ja aistii pimeyden ja pahuuden kissojen ympärillä. Kerkkäsavu ei ole ollenkaan kunnianhimoinen, mutta hänen mielestään mikään ei ole upeampaa kuin joku sydämetön, ilkeä ja kunnianhimoinen murhaajakissa.

VanhemmatSokeri &
Sisarukset
Kumppani
Pennut

Taidot:
+ yrtit
+ auttavaisuus
– saalistus
– taistelu

Menneisyys: Kerkkä syntyi kaksijalkalan reunassa, ja eli siellä pentuaikansa emonsa kanssa. Kerkän ollessa 5 kuuta vanha, emo kuitenkin kuoli hirviön alle, ja siitä eteenpäin Kerkkä on elättänyt itseään kaksijalkojen ruoalla, sillä häneltä ei suju saalistus kovinkaan hyvin.

Muuta:

Tulevaisuus: Kerkkä tuntee aina vetoa pimeyttä kohtaan, ja salaperäinen pimeys tulee johdattamaan hänet Kultaheimoon, jossa hän tuntee pimeyden läsnäolon vahvana. Kerkkä pyytää päästä pääparantajaharjoittelijaksi. Hän uskoo eri paikkaan kuin kouluttajansa Jääsielu, ja tästä saattaa koitua ongelmia

Advertisement