Kielo

Nimet: Kielo
Sukupuoli: naaras
Klaani: –
Arvot: kulkukissa
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: Umbrella
Viimeksi roolittu: 7/22

Ulkonäkö: Kielo on vitivalkoinen ja sen silmät ovat punaiset. Kielo on siis albiino kissa. Kielon turkki on lyhyt ja todella siisti. Kielo on keskikokoinen kissa. Hänen anturat ja nenänpää, sekä korvien sisälmykset ovat vaaleanpunaiset. Kielon lavassa on kolme viiltoa, jotka hän on saanut siskoltaan. Vaikka Kielo onkin täysin valkoinen, hänen tassunsa on silti usein punertavat. Verestä.

Luonne: Kielo on hieman psykopaatti ja hän nauttii yli kaiken tuhosta, tappamisesta, sekä veren vuodattamisesta. Kuoleman partaalla oleminen on hänelle yhtä ihanaa kuin toiselle rakkaus tai ilo. Hän ei tunne surua, eikä katumusta. Kielon ääni on usein maltillinen ja ylirauhallinen. Se saa vastustajan veret seisautumaan. Kielo ei usko mihinkään kuoleman jälkeiseen elämään. Hän ei luota muihin kissoihin, eikä kukaan hänen vielä tapaamansa ole ollut luottamuksen arvoinen (Kielon mielestä).

VanhemmatAronia & Tähtimö
SisaruksetHorsma, Tädyke, Lootus, Leinikki
Kumppani
Pennut

Ystävät:

Taidot:
+Taisteleminen
+Saalistaminen
+Ympäri puhuminen
+Uhkailu ja kiristäminen
-Uiminen
-Ylimielisyys
-Sosiaalisuus

Menneisyys: Kielo on tappanut perheensä vailla katumusta. Hän uskotteli itselleen, että se oli ensimmäinen koetus raa’asta maailmasta. Kielo jätti viimeiseksi siskonsa, joka oli heistä heikoin. Sisko Lootus pisti vastaan ja raapaisi häntä lapaan. Siitä jäi ikuinen arpi, kolme viiltoa. Kielo kuitenkin voitti pienemmän. Hän pakeni pois vanhan kotinsa luota ja asettui klaanien alueille asumaan. Siellä hän on oppinut metsästämistä ja hengissä pysymistä. Hän uskoo elämäntehtäväkseen muiden kiduttamisen.

Muuta: Ei halua pentuja ja jos joskus hankkii niitä hän jättää ne yksin elämään tai vain tappaa ne. Ei luota muihin kissoihin

Tapetut kissat: Tähtimö-isä, Aronia-äiti, Horsma-veli, Tädyke-veli, Lootus-sisko, Leinikki-sisko, Närhipentu

Advertisement