Kipinäsydän

Nimet: Kipinäpentu, Kipinätassu, Kipinäsydän
Sukupuoli: naaras
Klaani: Huomenklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Kipinäsydän on liekinvärinen naaras, jolla on vaaleanvihreät silmät. Tämän turkki on suhteellisen paksua, mutta lyhyttä ja kehoa myötäilevää. Tämän häntä on kuitenkin paksu ja tuuhea. Tämä on myös hoikka. Kipinäsydän on pienikokoinen. Tämä on muita sotureita yleensä pari senttiä matalampi. Tämän silmät ovat todella kauniit koska niiden väri vaalenee pupillista. Nimittäin pupillin ympärillä silmien väri on yhtä kuusen neulasten värin kanssa mutta vaalenee vähitellen smaragdin vihreäksi. Tämän korvat ovat normaalin kokoiset.

Luonne: Kipinäsydän on ystävällinen ja uskalias kissa. Pentuna tämä on sangen innokas ja seikkailunhaluinen. Hän on pentuna myös hyvin utelias ja kaikki kiinnosti tätä. Pentuna tämä oli myös todella suloinen ja keksi monia leikkejä. Oppilaana taas Kipinäsydän oli hyvä keskittymään ja oppi asioita nopeasti ja mielellään ja tästä kaikista kivointa oli saada kokea tai tehdä jotain uutta. Soturina taas Kipinäsydän on maltillinen ja ajattelevainen. Tämä on hyvin reilu ja kun ohjat annetaan tämän käsiin hän miettii päätöksiään hyvin tarkkaan ja ohjeistaa selkeästi. Kipinäsydän uskoo myös että tämä olisi hyvä emo sekä päällikkö. Tämä uskoo myös Tähtiklaaniin. Koko elämänsä ajan Kipinäsydän on ollut ystävällinen, utelias, puhulias sekä hyvin seurallinen ja vihannut yksin oloa. Tämä on myös rohkea eikä pelkää kipua eikä kuolemaa. Tämä on myös todella uskollinen Huomenklaanille eikä pelkää kertoa mielipidettään. Tämä on myös rehellinen eikä pelkää puhua vaikka ne ketä seuranaan olisi eivät olisi tälle tuttuja. Tämä osaa myös vakuuttaa puheillaan sangen hyvin ja kertoa oman asiansa kiinnostavasti.

VanhemmatLaululintu & Karhukynsi
SisaruksetHämypentu, Tyrskypentu
Kumppani
Pennut

Ystävät:

Vahvuudet: Kipinäsydämen vahvuuksia ovat metsästäminen, keskittyminen, oppiminen, toisten vakuuttaminen pelkästään puhumalla, ajattelu, kiipeäminen, tasapaino.

Molemmat: taistelu, nopeus.

Heikkoudet: Kipinäsydämen heikkouksia ovat kivusieto, parantaminen, yrttitieto, isot määrät verta heikottaa jo pelkästään katsomalla.

Menneisyys:

Muuta:

Haju: Kaikkien Huomenklaanin reviirin puiden sekoitus jossa on myös raikkautta sekä saniaista.

Lempiriista: kani.

Advertisement