Rose

Nimet: Rose
Sukupuoli: naaras
Klaani: –
Arvot: kotikisu, kulkukissa
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Melkein kokomusta naaras. Rosella on kauniin vaalean siniset lämpöä ja itsevarmuutta hohkaavat silmät. Tämä on muuten kokomusta mutta tällä on pienen pieni valkoinen laikku rinnassa. Rosella on hyvin tuuhea ja paksu karvainen häntä. Tämä on myös kulkukissana hyvin solakka vaikka ei tältä hirveästi lihaksia puutu. Tämä on myös hyvin kaunis.

Luonne: Rose on vauhdikas ja itsenäinen naaras. Tämä pärjää hyvin yksin ja puollustaa pesäänsä raivokkaasti. Tämä ei luovu helposti siitä minkä katsoo omakseen. Tämä ei etsiskele ystäviä vaikka kylläkin jos joku tämän ystäväksi pyrkisi antaisi siihen mahdollisuuden. Tämä myös ihastuu suhteellisen helposti ja alkaa pyrkimään ihastuksensa seuraan. Rose on myös sellainen joka ei anna helposti anteeksi eikä anna toista mahdollisuutta joten jos tämän on pettänyt ja tahtoisi takaisin väleihin siihen vaaditaan todella paljon Rosen auttamista ja luultavasti mielistelyä. Mutta jos naaraan pettää toisen kerran saa tietää että ystävyyttä tai mitä ikinä olikaan ei tule enään herumaan. Tämä myös vihaa sitä jos tätä sanotaan liian heikoksi tekemään jotain.

VanhemmatPrinsessa & Storm
SisaruksetSilver, Dream, Hope
Kumppani
Pennut

Ystävät:

Vahvuudet: nopeus, taistelu, saalistus, ketteryys, tasapaino.

Molemmat: yrttitieto, vahvuus, puissa kiipeily, kivunsieto.

Heikkoudet: uinti, piiloutuminen, keskittyminen.

Muuta:

Haju: kissanminttu, laventeli sekä pihka.

Lempiriista: kani, varpuset.

Asuinpaikat: kotikisuna Kyyn jengin kaksijalkalassa asuva joka kävi ulkona. Ja kulkukissana asuu Metsäklaanejen reviireillä mutta vaihtelee paikkoja siellä välillä.

Advertisement