Ruusutuiske

Nimet: Ruusupentu, Ruusutassu, Ruusutuiske
Sukupuoli: naaras
Klaani: Laaksoklaani
Arvotpentu, oppilas, soturi, varapäällikkö
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: Cecci
Viimeksi roolittu: –

Ulkonäkö: Ruusutuiskeella on pitkä ja tuuhea, punertava turkki jossa on ruskeita ja hopeisia juovia. Hänellä on isot silmät, joista vasen on vihreä ja oikea sininen, mutta sokea. Naaraalla on suuret korvat (oikeanpuoleinen on kuuro) ja hyvin tuuhea häntä. Naaras on pienikokoinen, mutta tämän tuuhean turkin takia hän näyttää melkein normikokoiselta. Ruusutuiskeen nenä ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset ja hänellä on melko pienet hampaat. Moni ajattelee Ruusutuiskeen näyttävän suloiselta ja hieman pentumaiselta jopa soturi-iässä.

Luonne: Ruusutuiske on hyvin ystävällinen ja hieman ujo. Hän on etenkin rakastava sisaruksiaan ja isäänsä kohtaan ja toivoo että hänellä olisi parempi suhde emonsa kanssa. Naaraalla kestää usein aikaa lämmetä uusille kissoille, mutta kun hän on rento hän on hyvin puhelias ja hauska. Ruusutuiske on innokas oppimaan ja todistamaan itsensä, mutta naaras turhautuu helposti. Ruusutuiske on hyvin luotettava ja hän suhtautuu myönteisesti toisiin klaaneihin. Hän uskoo syvästi Tähtiklaaniin.

VanhemmatSinitaivas & Ruskasydän
SisaruksetLehtipentuHavupentuPakkaspentuSienipentuSammalpentu
Kumppani
Pennut

Ystävät: Ei tiedossa

Taidot:
Nopeus +
Hajuaisti +
Sosiialiset tilanteet +
Ketteryys –
Taistelu –
Metsästys –

Menneisyys: Ruusutuiske on pentueensa vanhin ja on hyvin rakastava sisaruksiaan kohtaan. Hän on aina yrittänyt saada emonsa kunnioituksen ja tuntee olonsa riittämättömäksi ilman sitä. Hänen sokeutensa ja kuuroutensa vuoksi hän yrittää aina todistaa olevansa taidokas ja arvokas.

Muuta:

Advertisement