Clavo

NimetClavo
Sukupuoli: kolli
Klaani: –
Arvoterakko
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: 7/22

Ulkonäkö: Clavo on valkoinen kolli, jolla on mustia laikkuja. Hän on melko pienikokoinen ja laiha. Kollin pitkässä turkkissa on karvattomia kohtia, jotka ovat syntyneet erakon taistellessa riistasta. Turkki on myös hyvin takkuinen, eikä Clavo välitä pitää siitä huolta. Pää on kolmion mallinen ja kokonaan valkoinen. Kollin korvat ovat keskikokoiset, toinen tosin on repaleinen. Erakon jalat ovat pitkät ja lihaksikkaat. Hänen silmänsä ovat aina epäluuloisen näköiset ja väriltään oranssit. Clavon häntä on melko lyhyt ja kokonaan musta.

Luonne: Clavo on epäluuloinen ja varautunut. Pentuna hän oli leikkisä, iloinen ja avoin, mutta erakkoelämä toi mukanaan nykyisen sulkeutuneen persoonan. Clavo on viileä ja itsenäinen kissa, joka viihtyy parhaiten yksinään. Kolli on melko helppo saada oman tahtonsa alle, mikäli toinen on häntä vahvempi, mutta hän pomottelee mielellään hieman ilkeästikin itseään heikompia. Tuon mystinen ja karismaattinen persoona voi olla hyvinkin houkutteleva.

VanhemmatFrio & Piedra
SisaruksetDiente
Kumppani
Pennut

Ystävät: Luna, Kolibri

Vahvuudet:
+Nopeus
+Huomaamattomuus
+Kiipeileminen

Heikkoudet:
-Taisteleminen
-Sosiaaliset taidot
-Uiminen

Menneisyys: Clavo syntyi kotikisuna espanjankielisessä perheessä, josta kuitenkin karkasi, kun Diente myytiin toiseen perheeseen.

Muuta:
-Clavon nimi on espanjaa ja tarkoittaa kynttä. Clavon emon nimi tarkoittaa kylmää, isän nimi kiveä ja veljen nimi hammasta
-Clavon lempiriistaa ovat hiiret
-Clavo asuu Kyyn jengin kaksijalkalassa
-Tapetut kissat: Kostotähden seitsemäs henki (auttoi)
-Vankina Kotkan, Loiston, Noen ja Kekäleen leirissä
ääni

Advertisement