Hallaperhonen

Nimet: Hallapentu, Hallatassu, Halla, Hallaperhonen
Sukupuoli: naaras
Klaani: Laaksoklaani erakko Vesiklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
MestariSumutähti
Oppilaat: –
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: 8/22

Ulkonäkö: Hallaperhonen on erittäin kaunis naaras. Hänen kehonsa on sopusuhtainen ja lihaksiakin on tarpeeksi itsensä puolustamiseen. Turkki on paksu ja keskipitkä sekä lämmittää hyvin lehtikadon pakkasilla. Lehtikadon aikaan Hallaperhonen onkin vahvimillaan, sillä hänen turkkinsa pohjaväri on valkoinen ja siinä on vaaleanharmaita laikkuja, ja laikuissa taas on vaaleampia juovia. Silmät neitokaisella taas ovat tummansiniset. Naarasta ei kyllä arvaisi Laaksoklaanilaiseksi, sillä hänellä ei ole kovinkaan lihaksikkaat takajalat, vaikkakin jalat ovat pitkät, tehden hänestä yhden klaanin korkeimmista sotureista, joille häviää painossa. Häntäkin tuolla on pitkä, ja hännänpää ja hännänjuuri ovat vaaleanharmaat, ja niissä on juovia, muuten häntä on valkoinen. Pää Hallaperhosella on normaalin kokoinen. Otsassa naaraalla on vaalea laikku, jollainen on myös vasemman silmän kohdalla ja oikeassa poskessa.

Luonne: Hallaperhonen on ujo naaras. Hän ei nauti huomiosta ja nolostuu helposti. Hallaperhonen on hieman hajamielinen oman tiensä kulkija. Pentuna hän ei niinkään leikkinyt pentuetoveriensa kanssa, vaan metsästi leirissä lenteleviä perhosia. Tuota harrastusta hän jatkoi vielä oppilaanakin, kunnes joku häntä siitä kiusasi. Hän on aina ihaillut lentäviä perhosia ja tahtonut lentää niiden kanssa. Naaraan usko Tähtiklaaniin on heikko, kyllä hän uskoo sen olemassaoloon, mutta ei usko, että Tähtiklaanilla on minkäänlaista mahtia. Hallaperhonen ei paljon puhu, hän on enemmänkin hiljainen kuuntelija. Naaras yrittää olla uskollinen laaksoklaanilainen, mutta todellisuudessa hän ei jaksa välittää klaanistaan. Hallaperhonen ei ole mikään unelmien emo, todennäköisesti hän vain jättäisi pentunsa toisen kuningattaren huostaan.

VanhemmatMerilaulu & Siemen
SisaruksetHämäräturkki, Peuratassu, Paatsamatassu, Punatassu, Lumipentu, Sadepentu
Kumppani
Pennut

Ystävät: –

Taidot: Hallaperhonen löysi oman lajinsa vahingossa, pudottuaan oppilaana jokeen. Hän on luontainen uimari ja kalastuksessa normaalia laaksoklaanilaista parempi. Pitkän häntänsä ansiosta hän on hyvä tasapainoilemaan. Oppilasaikanaan häntä, niin kuin kaikkia muitakin, opetettiin taistelemaan ja puolustamaan itseään, joten sen hän hallitsee kohtalaisesti. Hallaperhonen on hidas laaksoklaanilaiseksi, eikä kanien perässä juokseminen luonnistu häneltä. Puihinkaan hän ei osaa kiivetä, eikä hyppiminenkään kuulu hänen vahvuuksiinsa. Toisiin kissoihin Hallaperhonen ei jaksa keskittyä, mutta luonnon seurailuun hän jaksaa käyttää aikaa. Neidin suurin heikkous on kuitenkin sosiaaliset taidot, joita hän ei hallitse laisinkaan.

Menneisyys: Syntyy Laaksoklaaniin, jossa on hetken oppilaana, kunnes tapaa isänsä rajalla ja jättää klaanin siirtyäkseen erakoksi. Hallaperhonen kuitenkin kokee, ettei erakkoelämä sovi hänelle, joten hän muuttaa Vesiklaaniin, jossa saa soturinimekseen Hallaperhonen

Muuta: Mietin Hallaperhosen soturinimeksi ensin Hallasydäntä, Hallakukkaa, Hallamyrskyä ja Hallapiikkiä. Hallaperhosesta piti tulla aluksi pisteliäs ja ilkeä, mutta sitten mieleeni tuli nimi Hallaperhonen ja siitä tuli vähän uusi luonne…

  • 100% laaksoklaanilainen

theme song/vibes

Advertisement