Mainokset

Tänne vain mainoksia kiitos!

Muutama sääntö:

 1. Älä spämmi mainoksia
 2. Jos et kuulu sivun ylläpitoon, varmista että sinulla on lupa mainostaa ja mainitse mainoksen yhteydessä ettet kuulu ylläpitoon.
 3. Ei mitään epäsoveliasta.
 4. Jos roolipelillä yms. on ikäraja, mainitse siitä mainoksessa.
Advertisement

11 vastausta artikkeliin “Mainokset

 1. Moikka! Olen täällä mainostamassa upouutta nettiroolipelien listaussivustoa, eli ROOPELIA!

  Roopelin tarkoituksena on listata kaikenlaisia netissä pelattavia, vuorovaikutteiseen tarinankirjoitukseen pohjaavia roolipelejä. Roopelin listaus on täysin objektiivista ja sivuston ainoa tarkoitus on jakaa kaikille roolipelaamisesta kiinnostuneille tietoa eri peleistä. Olisi siis mainiota saada myös teidän roolipelinne mukaan tähän listaukseen!

  Mikäli kiinnostuitte, vilkaiskaa ihmeessä Roopelin nettisivut! Sivuston perältä löytyy listaushakemus, jonka täyttäminen on nopeaa ja helppoa.

  Kiitos, sekä iloa ja inspiraation toivotuksia roolipeliinne! ♥

  – Roopelin ylläpito

  Tykkää

 2. Salaisuus, Maailman typerin päivä, Omenapuun alla… Sekä monia muita tarinoita.

  Kiinnostaisiko kirjallisuusaiheinen blogi, josta löydät paljon tarinoita, kirjavinkkauksia ja muuta vastaavaa. Siis toisin sanoen kaikkea kirjallisuuteen liittyvää. Ehkäpä jopa soturikissafaneille jotakin.
  Kurkistapa sisään tänne Cuten tarinapajan sisälle, jota ylläpitää minä, Linnea eli Cute_avocado.

  Lupaan, ettet pety. Toivottavasti jätät jälkesi postauksiin tai postilaatikkoon. Ihania lukuhetkiä.
  Klikkaa alla olevasta linkistä ja se tulee olemaan elämäsi paras päätös!
  http://cuteavocado.blogaaja.fi/

  Tykkää

 3. Tervetuloa Viimeiseen, seikkailija! Tulevaisuutesi on tassuissasi!

  Synkän Metsän suunnitelma lähes onnistui, ja klaanit ovat pienentyneet paljon. Jokainen klaani joutuu kamppailemaan selvitäkseen, eikä ole selvää, onko Synkän Metsän uhka kukistettu kokonaan.

  Viimeinen on soturikissaroolipeli, joka jatkaa vaihtoehtoista todellisuutta Viimeisen toivon jälkeen. Varjojen näky ja kaikki muukin tuleva on pyyhitty kokonaan pois ja tulevaisuus on teidän käsissänne! Roolipeli on aloittelijaystävällinen, emmekä omaa ikärajaa. Roolipelin kanssa on säädetty jo vuosia ennen avausta, mutta sivut avattiin julkisesti 16.2.2022. Vaikka et liittyisi, tule ainakin tervehtimään chattiin!

  https://viimeinenklaani.wordpress.com/

  Tykkää

 4. Kaipaatko monipuolista luettavaa? Haluaisitko kirjavinkkejä? Entä kirjoitus- tai tarinaideoita? Haluaisitko lukea lyhyitä tarinoita? Tai runoja? Entä vähän pidempiä tarinoita? Kenties fantasiaa? Käy katsomassa Tarina-akatemiaa. Blogia joka on aika uusi. Voisit olla yksi alkuperäislukijoista.
  https://tarina-akatemia.blogspot.com

  Tykkää

 5. Kiinnostaisiko monipuolinen tarinablogi täynnä kaikenlaista?

  Onneksi olet pian tiesi päässä: Tarinaplaneetta on kahden tyttökaveruksen aktiivisesti ylläpitämä tarinablogi, jonkä pyörteistä löydät mm. Soturikissat-fanficin, erilaisia jatko- ja lyhyttarinoita sekä esittelyjen sekä kuvapostausten lisäksi jopa joulukalenterin, spesiaalejaja myös tarinakilpailun.

  Sivut ovat täysin avoimet, WordPressissä olevat, ja linkinvaihtoon saa aina kysyä! Lisäksi toivomme palautetta vieraskirjaan tai sähköpostiin ja muutenkin kommentteja!

  Olen varma ettet kadu tästä linkistä klikkaamista! ❤

  https://tarinaplaneetta.wordpress.com

  Tykkää

 6. Kaipaatko rentoa tarinoiden kirjoittamista mukavassa ja tiiviissä porukassa? Soturikissat-aiheinen tarinaroolipeli Uusi Alku on vastaus rukouksiisi!
  Uudessa Alussa pelataan kahdella klaanilla, Pimeyden Metsään uskovalla Kuolonklaanilla ja Tähtiklaaniin uskovalla Eloklaanilla sekä klaanin ulkopuolisilla kissoilla. Uuden Alun historia ulottuu vuoteen 2013, jolloin sen edeltäjä, Kuunpisara perustettiin. Uusi Alku on perustettu vuonna 2020, ja siitä lähtien se on ollut toiminnassa.
  Meillä kirjoittaminen on rentoa, eikä suinkaan päivittäin pidä olla kirjoittamassa. Mukaan ovat tervetulleita sekä aloittelevat että kokeneemmat kirjoittajat.
  Tervetuloa tutustumaan! 🙂

  Tykkää

 7. Paper Angels – kuuletko siipien havinaa?

  Jatkotarinoita, kirjaprojekteja ja kirjoittajan elämää.

  paperangels.arkku.net

  Tykkää

 8. Oletko valmis astumaan Saniaiskanjonin pimeisiin metsiin, viilettämään avarilla nummilla, syöksymään aallokkoihin, tasapainoittelemaan kapeilla vuorilla, liittymään murhaajajoukkoon vai matkaamaan täysin yksin? Lopullinen valinta on sinun tassuissasi…
  Tervetuloa aloittelijaystävälliseen soturikissaroolipeliin Saniaiskanjoniin!
  https://saniaiskanjoni.wixsite.com/website

  Tykkää

 9. Kävelet varovaisesti metsän siimekseen. Näet edessäsi neljä suurta tammea ja enemmän kissoja kuin olet koskaan kuvitellutkaan. Yksi kissoista huomaa sinut ja kysyy nimeäsi. Kerrot nimesi epäilevästi ja kuulet muiden kissojen supisevan jotain hiljaa. Yksi suurella kivellä seisoivista kissoista katsoo sinua ja kysyy:
  ”Haluatko liittyä johonkin klaaneista?

  Hiljainen on vuonna 2020 perustettu soturikissa-roolipeli. Sivustolla pelataan tutuilla klaaneilla: Myrskyklaanilla, Tuuliklaanilla, Jokiklaanilla ja Varjoklaanilla. Tule jättämään omat tassunjälkesi klaanejen historiaan!

  Tykkää

 10. Sukupolvien ajan neljä taikaa ovat hallinneet metsää neljässä laumassa. Roihunkynnen lauma aikoo kuitenkin vallata muut laumat uuden johtajansa käskeminä. Mitä sinun leijonasi tekee? Astuuko leijonasi Roihunkynnen kannalle, vastustaako hän valloitusta vai kenties elää yksin, taikakiistojen ulkopuolella? Viimeisessä valinta on sinun.

  https://viimeinenklaani.wordpress.com/

  Tykkää

 11. Kävelet pitkää polkua. Sen ympärilla kohoavat suuret puut estävät sinua näkemästä polun loppua. Kävelet pitkään mutta mikään metsä ei ole loputon. Tupsahdat aukiolle missä on monta kissaa. Heistä viisi astelee sinua kohti.
  ”Hei olen Lumitähti Myrskyklaanista. Tässä ovat Pihlajatähti Varjoklaanista, Viimatähti Tuuliklaanista, Hopeatähti Jokiklaanista sekä Kuusitähti Taivasklaanista. Oletko harkinnut liittymistä johonkin näistä klaaneista? Vai oletko vain kulkemassa läpi tai palaamassa takaisin kotiväkesi luokse? Se on sinun valintasi!”
  Tervetuloa Aamun sarastukseen! Olemme aloitteliaystävällinen soturikissat rope! Sivumme toimii webnodessa. Sivut ovat vielä uunituoreet joten paranneltavaa löytyy! Sivut tarjoavat myös aktiivista ylläpitoa ja iloisen ilmapiirin.

  Tervetuloa!

  https://aamun-sarastus.webnode.fi/ropettajat/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s