Tuhkasade

Nimet: Tuhkapentu, Tuhkatassu, Tuhkasade
Sukupuoli: naaras
Klaani: Vesiklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi, kuningatar
Mestari: Unikuiske
Oppilaat: –
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Tuhkasade on kaunis harmaaturkkinen naaras. Harmaan seassa on ruskeaa, mitä esiintyy enimmäkseen hänen rinnassaan sekä etujaloissa. Vaaleaa väriä ilmenee naaraan leuassa, silmien ympärillä ja nenän lähistöillä. Pientä raidotusta ja juovaista kuviota ilmestyy hänen selässään ja päälaellaan. Hänen turkkinsa on ohutta ja siistiä eikä se mene helposti sotkuun. Tuhkasateen ruumiinrakenne on hyvinkin siroa ja virtaviivaista, mutta vahvat ja pitkät jalat tuovat mukanaan voimaa ja kestävyyttä. Hänen pää on siro, silmät lumoavan vihreä kellertävät ja monesti viirussa, sekä korvat pienet ja kauniin pyöreät. Nenä on suloisen punainen ja polkuanturat mustat.

Luonne: Tuhkasade on monesti erittäin iloinen ja positiivinen kissa, hän haluaa tutustua kaikkeen ja kaikkiin, olipa se sitten kuinka ärsyttävän oloista tai ei. Hän rakastaa muihin tutustumista ja saakin ystäviä helposti, koska on niin helposti lähestyttävä ja vaikuttaa todella lämpimältä ja iloiselta persoonalta. Ystäviään kohtaan todella suojelunhaluinen, minkä osaa näyttää niin teoin kuin sanoinkin. Tuttuja kohtaan yhtä mukava ja avoin kuin muitakin kohtaan, tosin saattaa olla hieman enemmän utelias, koska haluaa tutustua kaikkiin kissoihin ja saada heistä mahdollisimman paljon tietoja. Muiden kissojen silmiin hän voi vaikuttaa hieman ärsyttävältä ja liian uteliaalta hiirenaivolta, joka ei malta olla tunkematta kuonoaan muiden asioihin. Mutta kuitenkin kaiken sen iloisuuden ja uteliaisuuden takana on kissa, joka ei milloinkaan jättäisi klaaniaan pulaan. Hän on myös hyvin empaattinen ja pystyy samaistumaan kissoihin todella helposti ja, vaikka näyttääkin välillä aika hulivililtä, pystyy silti olemaan hiljaa ja kuuntelemaan. Rakastaa läheisiään todella paljon eikä voisi kuvitellakaan elämäänsä ilman heitä. Tahtoo suojella kaikkia rakkaitaan, olipa siitä apua tai ei.

VanhemmatUnikkomarja & Ampiaispisto
SisaruksetVäretassu, Leppätassu
Kumppani
Pennut

Ystävät: Väretassu ja Leppätassu

Taidot: Helposti lähestyttävä ja sen takia saa helposti ystäviä. On solakan ruumiinrakenteensa ja pitkien jalkojensa takia todella nopea juoksemaan. Lyhyt ja monikerroksinen turkki pitää helposti veden poissa, joten uimiseen turkki on mitä mainioin. On mitä huonoin taistelemisessa eikä oikein pidäkään siitä. Huono pysymään paikoillaan ja tämä voi aiheuttaa sen, ettei hän kerkeä kuuntelemaan kaikkea ja on siksi ongelmissa. Tahtoisi tietää kaikista kaiken ja siksi päätyykin uteliaisuutensa takia tunkemaan kuononsa muiden asioihin, mikä voi johtaa hänet ikävyyksiin.

Menneisyys: On täysin klaanisyntyinen ja puhdasverinen. Syntyi emolleen Unikkomarjalle ja isälleen Ampiaispistolle lehtisateen aikoihin sisaruksiensa Leppätassun ja Väretassun kanssa.

Muuta: –

Advertisement