Varjopyyntö

Nimet: Varjo, Varjopentu, Varjotassu, Varjopyyntö
Sukupuoli: naaras
Klaani: Vesiklaani
Arvot: kulkukissa, pentu, oppilas, soturi, kuningatar
MestariSorasilmä
OppilaatHimmeätassu
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: 10/22

Ulkonäkö: Varjopyyntö on keskikokoinen sulavalinjainen valkoinen naaras, jolla on musta raita selässä. Hänellä on lyhyt turkki. Naaraalla on kolmionmuotoinen pää ja suuret korvat, jotka ovat myös mustat. Hänen silmänsä ovat oranssit ja nenä ja polkuanturat vaaleanpunaiset. Varjopyynnön häntä on musta. Naaraalla ei ole huomiota herättäviä arpia.

Luonne: Varjopyyntö on kiltti ja suloinen naaras, joka saattaa vaikuttaa hieman lapselliselta. Naaras rakastaa viettää aikaa muiden kissojen kanssa. Hän keskustelee mielellään lähes kaikesta, mutta veteen viittaavat aiheet tuntuivat kiusalliselta etenkin nuoremman Varjopyynnön mielestä. Naaras ei ole varsinaisesti klaanilleen uskollisin soturi, onhan hän miettinyt lähtemistäkin, mutta on luotettava ystävä ja perheenjäsen. Hänet on erittäin vaikea suututtaa. Varjopyyntö on yleisesti ottaen positiivinen ja ahkera kissa, joka noudattaa annettuja ohjeita. Pienet virheet eivät haittaa häntä, ja naaras on anteeksiantava ja lohduttaa. Hän ei pidä kilpailemisesta. Varjopyyntö ei ole tippaakaan ujo ja tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Lähimpien ystäviensä seurassa hän on hyvinkin äänekäs. Varjopyyntö rakastaa pentuja ja on loistava emo. Ihastuksestaan puhuttaessa naaras on nolostunut, mutta tälle puhuessaan on suhteellisen normaali, jos omituista kohteliaisuutta ei lasketa. Naaras on erittäin romanttinen kumppani ja rakastaa viettää aikaa rakkaansa kanssa. Hän uskoo Tähtiklaaniin.

VanhemmatHäivähdyshäntä &
SisaruksetHohtousko
Kumppani
Pennut

Ystävät: Tuhkasade, Leppäroihu, Värekajo, Sorasilmä

Taidot: Varjopyyntö on onneton uimari ja kalastaja, eikä ole vapaaehtoisesti missään tekemisissä veden kanssa. Hän on keskivertoa parempi saalistaja ja hallitsee taisteluliikkeet todella hyvin, vaikka ei olekaan kovin voimakas. Naaras on melko nopea ja ketterä.

Menneisyys: Varjo ja Hohto syntyivät nuorelle erakkonaaraalle nimeltä Häivähdys. Naaras oli nälkäinen, eikä kahden nuorukaisen ruokkiminen helpottanut. Lopulta lähes nääntynyt naaras raahautui jälkikasvunsa kanssa Vesiklaanin reviirille ja Kirkastähti hyväksyi heidät klaaniin. Pentuetoverit kasvoivat hyvin läheisiksi ja Varjopentu vietti paljon aikaa klaaninvanhimpien pesässä ennen Vaahtoturkin kuolemaa viheryskään. Naaraan oppilasaikoina ei tapahtunut mitään erityistä, loputtomien uintiharjoitusten jälkeen hänet viimein nimitettiin soturiksi.

Muuta:

 • Ei pidä vedestä ollenkaan, ja on miettinyt monia kertoja klaanin vaihtamista
 • Ajattelee joskus, että Häivähdyshännän olisi pitänyt ajautua toiseen klaaniin
 • Haluaisi oppilaan, mutta ei ole varma, kuinka hyvin voisi kouluttaa tätä vesi-inhonsa takia
 • Rakastaa pentuja ja haaveilee vähintään kahdesta pentueesta
 • Lempiriistaa vesimyyrät ja inhokkiriistaa pikkukalat
 • Ei usko ikinä tulevansa varapäälliköksi eikä haaveile paikasta
 • Sorasilmä ei ole kuin muutamia kuita häntä vanhempi, ja heillä on sisaruksellinen suhde
 • Rakastaa emoaan syvästi ja käy silloin tällöin kertomassa tälle päivän kuulumiset
 • Erittäin hyvää pataa veljensä kanssa
 • Tuhkasade, Leppäroihu ja Värekajo ovat kaikki hyvin läheisiä Varjopyynnön ja Hohtouskon kanssa
 • Ihastunut Rämeyöhön, mutta ei pidä Kelohelmestä
Advertisement