Palkinnot – Helmikuu 2022 + EROTUSUHKAT!

Joskus Ensimmäisten klaanien alkuaikoina jaettiin Kuukauden pelaaja-palkintoja, ja kyseinen perinne tekee paluun! Tällä kertaa palkinnot jaetaan sekä hahmolle että pelaajalle. Äänestysaikaa on 6.3.2022 asti.

Mikä palkinto on? Se ei ole vielä aivan selvää, mutta ainakin kunniamaininta hahmon/pelaajan tietoihin ja sitä kuuluisaa hyvää mieltä! Jätäthän palkintoideasi tämän postauksen kommentteihin. 

Hahmon on mahdollista saada palkinto, jos sillä on kirjoitettu vähintään yksi tarina helmikuun aikana. Pelaajan on mahdollista saada palkinto, jos hän on kirjoittanut vähintään yhden tarinan helmikuun aikana. 

Äänestä yhtä pelaajaa ja max. kuutta hahmoa alle linkitetyssä Google Formsissa. Et saa äänestää itseäsi kuukauden pelaajaksi ja kuudesta hahmosta vain yksi saa olla omasi.

Kommentoithan alle, mikäli joku hahmo puuttuu äänestyksestä. Käsittääkseni äänestys vaatii sähköpostin, mutta kukaan ei näe niitä mistään, se pysyy yksityisenä

Tästä pääset äänestykseen

Jotkut kirjoittajat eivät ole kirjoittaneet kahteen kuukauteen. Heidän täytyy kirjoittaa jollain hahmollaan 14.3. mennessä, tai heidät erotetaan. Kyseiset pelaajat:

Usva123

Pöllönlento

Kataja

Advertisement

4 vastausta artikkeliin “Palkinnot – Helmikuu 2022 + EROTUSUHKAT!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s