Harhasydän

Nimet: Harhapentu, Harhatassu, Harhasydän
Sukupuoli: naaras
Klaani: Huomenklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: ripustettu

Ulkonäkö: Harhasydän on pienikokoinen, tummanruskea naaras. Tämän turkki on pehmeä ja tasaisen värinen kaikkialta, lukuun ottamatta pientä, kissanpennun käpälän kokoista valkoista laikkua tämän oikeassa lonkassa. Turkki on keskipitkää, ja kastuessaan turkki liimaantuu inhottavasti kissaan ja kuivuessaan takkuuntuu.
Harhasydämen tassut ovat pienehköt ja tämän anturat ovat vaaleanpunaiset, joissa saattaa näkyä pieniä, tummanruskeita laikkuja. Pieneydestään huolimatta Harhasydämen jalat ovat melko lihaksikkaat, kuten koko kissa muutenkin. Jalat ovat kuitenkin melko lyhyet, eikä tämän häntääkään voisi kutsua kovinkaan pitkäksi.
Kuitenkin naaraan suuret meripihkanväriset silmät vievät yleensä huomion pois tämän pieneydestä. Kissalla on pienet ja pyöreähköt korvat.

Luonne: Harhasydän on herkkä, rakastava ja hyväsydäminen naaras, joka tahtoo kaikille hyvää. Hän uskoo, että jokainen kissa on pohjimmiltaan hyvä, ja hän pyrkii yleisesti ottaen aina ymmärtämään jokaisen näkökulman. Kissalla onkin erinomainen empatiakyky, vaikkei hän aina osaa ainakaan sanoin lohduttaa tai auttaa.
Harhasydän on hyvin auttavainen, vaikka hän harvoin itse oma-aloitteisesti tarjoaa apua. Naaras on nimittäin luonteeltaan hyvin mukavuudenhaluinen ja jopa laiska, mutta auttaessaan tai tehdessään annettua tehtävää hän tekee kaiken juuri niin hyvin kuin osaa.
Harhasydän on vilpittömän ystävällinen eikä edes osaa muodostaa huonoja mielipiteitä muista kissoista, vaikka asialle olisi ehkä aihetta.
Joskus naaraan ystävällisyyttä ja sinisilmäisyyttä käytetään hyväksi, eikä naaras usein ymmärrä tulleensa petetyksi. Hän uskoo jokaisen sanan mikä tälle kerrotaan, vaikka jokin ääni hänen päänsä sisällä takoisikin tämän päähän, että nyt kuuluisi miettiä puhutaanko hänelle ihan totta. Harhasydän ei vain tahdo uskoa, että kukaan ainakaan tahallaan valehtelisi hänelle.
Tämä ei kuitenkaan vie Harhasydämen rajua suojeluvaistoa, joka puskee esiin silloin, kun joku on kohdellut naaraan läheistä huonosti. Sitä hän ei anna anteeksi – vaikka ymmärtäisikin toisen näkökulman. Itseään hän ei osaa kuitenkaan suojella henkisellä tasolla.
Harhasydän on hyvin herkkä ja itsekriittinen. Hän usein moittii itseään ja ottaa muutenkin kritiikin ja moitteet hyvin vakavasti itseensä. Harhasydän ei luota itseensä tarpeeksi ja siksi saattaa jättäytyä pois asioista, joihin todellisuudessa pystyisi osallistumaan. Harmillisesti joskus epävarmuus tulee esiin marttyyriutena, jota naaras häpeää ja joka saa tämän inhoamaan itseään yhä enemmän.
Kaiken herkkyyden ja hyväsydämisyyden seassa naaraalta löytyy jopa ilkikurinen ja kovin sarkastinen huumorintaju, jota hän ei aina välttämättä tajua hillitä. Yleisesti ottaen hän kuitenkin tulee ymmärretyksi, ettei naaras tahalleen ollut ilkeä.

VanhemmatKaikutähti & Ratamoturkki
SisaruksetLintutassu, Pihlajaraita, Tuisketassu, Tuulitassu
Kumppani
Pennut

Ystävät: –

Taidot:
+
saalistus
kiipeily
näköaisti

nopeus
uiminen
taistelu

Menneisyys: Syntyi Kaikutähdelle ja Ratamoturkille.

Muuta:
Harhasydämen nimi tuli jo pentuna ilmenneestä sinisilmäisyydestä.
Naaras pelkää uimista ja inhoaa kastumista, mutta rakastaa olla veden äärellä ja kuunnella sateen ääniä.
Harhasydän pyytelee anteeksi tolkuttoman useasti ja kiittää sitäkin useammin.
Harhasydämestä saa piirtää kuvan.

Advertisement