Jäämyrsky

Nimet: Ivapentu, Ivatassu, Jäätassu, Jäämyrsky
Sukupuoli: kolli
Klaani: Metsäklaani Laaksoklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
Mestari: Susihammas, Siemen
OppilaatVauhtisydän, Nopsajuoksu
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Jäämyrsky on valkoharmaa kolli sinisillä silmillä ja pitkällä hännällä. Hän on rakenteeltaan lihaksikas ja aika roteva ja hänen korvansa ovat hieman tavallista isommat.

Luonne: Jäämyrsky on hieman arvaamaton, mutta kuitenkin ihan ystävällinen. Hän tukee läheisiään ja ymmärtää hyvin, miten tärkeä perhe on, koska lähti itse perhensä luota, koska ei sopinut heidän joukkoonsa. Kolli on suosittu yhtä lailla omassa kuin muissakin klaaneissa, vaikka hänestä ei aluksi pidettykään Metsäklaanissa.

VanhemmatRuosteturkki & Väärämieli
SisaruksetSynkkäsielu, Karhuturkki
KumppaniApilahäntä
PennutKuusimyrsky, Kirsikkavarjo, Valkopentu, Tiikerimarja

Ystävät: Apilahäntä, Kuusimyrsky, Kirsikkavarjo, Tiikerimarja, Ruusuturkki, Vaahterahäntä, Synkkämieli, Viiltokuu, Siemen, Limesilmä

Taidot: Jäämyrsky on hyvin vahva ja on loistava kiipeilijä. Jäämyrsky on aika roteva, joten ei ole erityisen ketterä.

Menneisyys: Jäämyrsky syntyi Metsäklaaniin, mutta ensimmäisenä oppilaspäivänään hän lähti Laaksoklaaniin, koska vihasi Metsäklaania ja sen tapoja. Jäämyrskyn pentunimi oli Ivapentu, mutta hän muutti Ivan Jääksi liittyessään Laaksoklaaniin. Hänestä ei edes puhuta Metsäklaanissa, eikä hän ole mitenkään yhteydessä perheeseensä. Jäämyrsky ei ole koskaan kaivannut perhettään, sillä ei saanut vanhemmiltaan eikä sisaruksiltaan tukea.

Muuta:

Advertisement