Juoni

Tämän sivun kommentteihin voi kirjoittaa ideoita tulevista juonista

Jokaisen osion alussa on ilmoitettu klaanin ”päällikkö & varapäällikkö/uusi päällikkö & varapäällikkö/uuden päällikön toinen varapäällikkö | parantaja & oppilas & oppilaan oppilas”

Tulevaisuuden alussa on ilmoitettu joko tiedossa oleva tuleva päällikkö/parantaja (normaali teksti) tai kyseisen paikan haluava pelaajan hahmo (kursivoitu). Mikäli omasi tai jonkun muun pelaajan hahmo puuttuu listasta, ilmoita alla!

7.2018-8.2019

Laaksoklaani: Sumutähti & Synkkämieli/Tammisydän | Aurinkoturkki & Kuuratassu/-polku
Vesiklaani: Kirkastähti & Lumiturkki | Lehtilampi & Piikkitassu/-lehti
Metsäklaani: Kostotähti & Synkkäsielu/Kultamyrsky | Mustalehti & Vihmatassu/-varjo & Toivetassu/-tuulahdus & Jäätassu

Klaaneja kohtasi raju myrsky/tulva, joka riisti kissojen henkiä ja vei mukanaan silloiset Saniaistassun, Kerätassun, Sinitassun, Vauhtitassun, Piikkitassun ja Salamatassun. He tekivät vaikean paluumatkan takaisin klaanien luo, ja matkalla Kerätassu kuoli selkkauksessa erakkojengin kanssa. Sittemmin osa erakkojengistä liittyi klaanikissojen mukaan. Vain Käpykynsi ja Tulikatse selvisivät klaanien luo ja muuttivat Vesiklaaniin.

Samoihin aikoihin kun oppilaat palasivat klaaneihin syttyi sota. Sodassa kuoli monia kissoja, tärkeimmät ollen Laaksoklaanin ja Metsäklaanin varapäälliköt Synkkämieli ja Synkkäsielu. Sodan seurauksena perustettiin Huomenklaani, johon liittyi kissoja kaikista klaaneista.

”Koko homma alkoi pienestä rajakahakasta Laaksoklaanin ja Metsäklaanin rajalla”, Pajukynsi aloitti. ”Kumpikin klaani lähetti paljon vahvistuksia, ja yhtäkkiä melkein kaksi kokonaista klaania oli vastakkain. Ensimmäisestä taistelusta ei saatu mitään selvitettyä, eikä vielä toisestakaan, mutta kolmannessa taistelussa, jossa oli jopa Vesiklaanin kissoja molemmilla puolilla, rajan sovittiin pysyvän vanhalla paikallaan. Kaikkien yllätykseksi Vesiklaanin Kaikulaulu ilmoitti suunnitelleensa uutta klaania, Huomenklaania. Sinne liittyi kissoja kaikista klaaneista, jotka eivät halunneet selvittää asioita kynsillä vaan kielillä.”

2.2022-12.2022 Kultatähden valtakausi

Laaksoklaani: Sumutähti & Tammisydän | Kuurapolku & Tiikeritassu/-marja
Vesiklaani: Kirkastähti & Lumiturkki | Lehtilampi & Piikkilehti
Metsäklaani: Kostotähti & Kultamyrsky/Kultatähti & Pihlajakynsi | Jääsielu & Leijonatassu
Huomenklaani: Kaikutähti & Kermakuono | Toivetuulahdus & Haikaratassu/-lento/Kirjotassu

Metsäklaanin rajan välittömään läheisyyteen muotoutui pieni kulkukissajengi. Klaanin varapäällikkö Kultamyrsky juoneili näiden kanssa saadakseen päällikön paikan, ja jengi päätyikin viemään Kostotähdeltä yhteensä kolme henkeä. Kultatähti nousi klaanin johtoon ja johti klaaniaan agressiivisesti.

Kun Huomenklaanin oppilaat Kukkaistassu, Iltatassu ja Aamutassu vahingossa eksyivät rajan yli, Metsäklaanin uusi päällikkö järjesti hyökkäyksen Huomenklaanin leiriin.

NYT

Metsäklaanin ainoat pennut sairastuivat ja kuolivat, ja Kultatähti lähetti joitakin sotureitaan hakemaan yön turvin muiden klaanien pentuja. Pennut kuitenkin palautettiin omiin klaaneihinsa. Metsäklaanin vallankaappaussuunnitelmat alkoivat. Lisätietoa

Seuraavassa kokoontumisessa naaras yritti sopia Vesiklaanin kanssa, että Metsäklaani saisi metsästää heidän reviirillään lehtikadon aikaan. Kirkastähti kieltäytyi. Yhä useampia kissoja liittyi vallankaappausjoukkoon.

(?) Lopulta vallankaappausjoukko oli kasvanut tarpeeksi suureksi nousemaan avoimesti päällikköään vastaan. Pimeysjoen johdolla he käskivät Kultatähteä jättämään klaaninsa joko kiltisti tai pakotettuna. Naaras huomasi, että hänen kannattajiaan oli vähemmän kuin Pimeysjoen, ja otti heidät mukaansa ja lähti luvaten perustavansa parhaan mahdollisen asuinpaikan tukijoilleen. He kiersivät hakemassa erakkoleirin mukaansa ja lähtivät Laaksoklaanin reviirin taakse, perustaen Kultaheimon

Tulevaa

2023 Laaksoklaanin sisällissota

Laaksoklaani: Sumutähti & Tammisydän/Viimakaiku, Valkearoihu, Ruusutuiske, Jääsydän, Lehvätuuli? | Kuurapolku & Pihkamarja & Hapsuheinä
Vesiklaani: Kirkastähti & Lumiturkki/Susiviilto? | Piikkilehti & Havuväre & vapaa
Metsäklaani: Pimeystähti & Pelkosurma/Toivekasvo? | Leijonaloisto & Kaurahehku
Huomenklaani: Kaikutähti & Kermakuono | Toivetuulahdus & Kirjoviiksi?
Kultaheimo: Kultainen Myrsky | Sulava Jää & Kerkkäsavu

Viimakaiku kokee Laaksoklaanin olevan liian heikko kiltin Sumutähden päällikkyyden alla. Minkä sitä voi tietää, että Pimeystähti ei ole kuin Kultatähti ja hyökkää heidän leiriinsä? Hän päättää, että hänen on noustava päälliköksi ja tehtävä Laaksoklaanista jälleen vahva. Viimakaiku päätyy juttelemaan kulkukissalle Kuolemakorpille, joka vaikuttaa hieman vinksahtaneelta, mutta lupaa auttamaan vallan kaappaamisessa. Viimakaiku ja Kuolemakorppi saavat selville, että Sumutähdellä on vain yksi henki, ja tappavat hänet juuri parantajien kokoontumisen aikana. Tämän ansiosta he saavat Tammisydämen luopumaan virastaan. Kun sekä tapahtuma selviää klaanille, monet ovat shokissa. Parantajat ovat juuri kokoontumassa, eikä kukaan ole johtamassa klaania. Viimakaiku ottaa ohjat käsiinsä ja johtaa klaania aamuun asti. Hän ei kuitenkaan saa kaikkien tukea, ja klaanin sisälle muodostuu toinen ryhmä Valkearoihun johdolla. Parantajat yrittävät ottaa yhteyttä Tähtiklaaniin, mutta he ovat hiljaa. Sekä Viimakaiku että Valkearoihu saavat molemmat kannattajia, ja kynsiäkin nousee. Valkearoihun kannattajat ovat enemmän perinteisiä laaksoklaanilaisia, hyväksyvät ulkopuoliset ja ovat ystävällisiä, mutta sopivan ylpeitä klaanistaan. Viimakaiun kannattajat kokevat klaanin kaipaavan nuorta, vahvaa johtoa Sumutähden kuoleman jälkeen. Valkearoihun kannattajat ovat keskimäärin vanhempia sotureita, ja nuoret kissat tukevat Viimakaikua. Monia kuolee molemmista joukoista. Lopulta toinen heistä kuolee/muuttaa toiseen klaaniin/jotain ja toisesta tulee päällikkö, tai vaihtoehtoisesti aivan jostakin toisesta kissasta.

Viimakaiku
uskoo olevansa oikeassa
haluaa tehdä Laaksoklaanista “jälleen vahvan”
liittoutuu Kuolemakorpin kanssa, mutta katuu sitä naaraan hallitessa häntä yhä enemmän
hieman vainoharhainen

Viimakaiun tavoitteet
päätavoite tuhota Kultaheimo
saada ensin Laaksoklaanin päällikkyys ja sittemmin pitää sitä hallussaan kauan
luoda Laaksoklaanista vahva, mutta ei liian uhkaava kuva muille klaaneille
tehdä sopimuksia muiden klaanien kanssa esim. reviirin, riistan ja yrttien jaosta
käytännössä yksinvaltijaus, parantajalla ei ole paljoa oikeuksia
sittemmin liittoutua Vesiklaanin, Huomenklaanin ja Metsäklaanin kanssa ja tehdä suuri yhteisklaani, jonka voimin tuhota Kultaheimo -> ei kuitenkaan tuhoa heitä xd

Valkearoihun tavoitteet
luoda Laaksoklaanista ystävällinen ja arvostettu kuva muille klaaneille
tukea Metsäklaanin kasvua klaanin pienenemisen ja heikkenemisen jälkeen
kasvattaa parantajan asemaa klaanissa
kasvattaa klaanin reviiriä hieman, ei kuitenkaan aggressiivisesti, sillä se on metsän suurin klaani pienimmällä reviirillä
hankkia mahdollisimman tasa-arvoinen asenne klaanille

4.2023- Vesiklaanin sairaus

Laaksoklaani: Viimakaiku, Valkearoihu, Ruusutuiske, Jääsydän, Lehvätuuli? | Pihkamarja & Hapsuheinä
Vesiklaani: Kirkastähti & Lumiturkki/Susiviilto, Käpykorva? | Piikkilehti & Havuväre & vapaa
Metsäklaani: Pimeystähti & Pelkosurma/Toivekasvo? | Leijonaloisto & Kaurahehku
Huomenklaani: Kaikutähti & Kermakuono | Toivetuulahdus & Kirjoviiksi?
Kultaheimo: Kultainen Myrsky | Sulava Jää & Kerkkäsavu

Vesiklaanissa on ollut rauhallista monien kuiden ajan. Asia kuitenkin muuttuu, kun klaanissa alkaa levitä salaperäinen tauti.

Taudin oireet ovat kaikilla yksilölliset, mutta usein sen ensioireita ovat väsymys ja jaksamattomuus. Kissat eivät jaksa partioida ja nukkuvat enemmän kuin yleensä. Seuraavana oireena ilmestyy ruokahaluttomuus. Tautiin liittyy myös lieviä viheryskän oireita, kuten kipeää kurkkua ja vuotavaa nenää, mutta suurimmilta osin siihen liittyy väsymys, päänsärky ja heikkous.

Tauti leviää klaanissa tasaiseen tahtiin, ja muutamia tapauksia on myös muissa klaaneissa. Parantajat yrittävät kaikkensa, mutta mikään yrtti ei varsinaisesti paranna tautia, vain lievittää. Kukaan ei ole vielä kuollut, mutta he uskovat, että on vain ajan kysymys, milloin niin käy.

Terveet ja vähemmän sairaat kissat joutuvat tekemään kaikkensa saadakseen tarpeeksi riistaa klaanille. Klaanin pahimman ahdingon hetkellä parantajat saavat enteen Tähtiklaanilta. Parantavaa yrttiä löytyisi kaukaa ylävirrasta. Kirkastähti ei epäröi, ja päättää heti lähettää partion, joka koostui mahdollisimman terveistä kissoista, etsimään parantavaa yrttiä. Partion on oltava mahdollisimman pieni, jotta klaanilla riittäisi metsästäjiä, mutta tarpeeksi suuri, että he selviäisivät ketuilta ja muilta vaaroilta.

Partio lähtee kiireellä matkaan ja Vesiklaani jää toivomaan parasta. Muutaman auringonkierron päästä seuraavat ensimmäiset kuolonuhrit. Partio kuitenkin palaa pian, eikä moni kissa ehdi kuolla.

Tulevaisuus

Laaksoklaani: Viimakaiku, Valkearoihu, Ruusutuiske, Jääsydän, Lehvätuuli? | Pihkamarja & Hapsuheinä
Vesiklaani: Susiviilto, Käpykorva? | Piikkilehti & Havuväre & vapaa
Metsäklaani: Pimeystähti & Pelkosurma/Toivekasvo? | Leijonaloisto & Kaurahehku
Huomenklaani: ? | Toivetuulahdus & Kirjoviiksi?
Kultaheimo: Kultainen Myrsky | Sulava Jää & Kerkkäsavu

tulevaisuutta! ideoita kaivataan. Mahdollisesti vanhuudenhöperö Kirkastähti, mikäli hän selviää Kultatähdeltä? Tai sairaus, joka vaikuttaa kaikkiin klaaneihin, mutta vain yhden klaanin reviiriltä löytyy hoitoa, eikä päällikkö halua jakaa sitä? Synkän Metsän vallassa oleva parantaja Tähtiklaaniin uskovassa klaanissa, joka yrittää saada koko klaanin Synkän Metsän alaisuuteen? Kaksi päällikköä ovat salasuhteesa? Tai parantajaa (kröhöm Toive ja Jää) Päällikkö ja varapäällikkö kuolevat samaan aikaan? Yksi klaani tuhoutuu? Synkkä Metsä ottaa valtaa Tähtiklaanista? Ylikylmä talvi? Jotain mihin liittyy kissoja joilla on taikavoimia? Päällikkö ja parantaja ovat salasuhtessa? Kyyn jengi tuo ongelmia? Koiralauma?

Advertisement

31 vastausta artikkeliin “Juoni

 1. Mielessä oli, että just tuo parantaja ja päällikkö salasuhteessa, mutta vaan eri klaaneista. (esim. Vesiklaanin päällikkö ja Metsäklaanin parantaja yms.)

  Tykkää

 2. Tässä muutama idea:

  Päällikkö sokeutuu eikä suostu luopumaan päällikkyydestä. (Eikö ookki outo idea? Xd)

  Huomenklaani menettää koko reviirinsä ja jää kodittomaksi. Osa Huomenklaanin kissoista palaa takaisin entisiin klaaneihinsa.

  Tykkää

 3. Juoneni on simppeli, mutta siis..

  Pimeyden metsästä murtautuu tähtiklaaniin kissa/kissoja aiheuttamaan kaaosta. Noilla on tuolloin pelottava kyky. He pystyvät ottamaan kissan sielun/ kehon valtaansa, jolloin saavat liikuteltua ”nukkekissaansa” miten lystäävät etujensa mukaisesti. Tähtiklaanin alkuperäiset kissat saavat todella heikosti yhteyttä maalla tallustaviin kissoihin. Pimeyden metsän kissat ottavat jokaisesta klaanista yksitellen yhä enemmän kissoja hallintaansa, ja lopulta jokaisesta klaanista kissoja alkavat etsimään keinoa vapauttaa kirotut kissat.
  ”Nukkekissan” tunnistaa tietynlaisesta käyttäymisestä ja pienistä ulkonäön seikoista. + Noilla pimeyden metsän kissoilla vois olla joku oma nimitys tuolle niiden ryhmittymälle ja jonkin sortin ”Pomo”.

  TÄMÄ ON TODELLA AUKI JA CRINGE, ÄLÄ LYÖ!!!!

  Tykkää

  1. Ehkä voisin ehottaa, että ne voi ottaa kissan valtaansa, jos tällä on vähänkin epätoivoa, vihaa tai surua jne. mielessä. Eli jos ne ovat onnellisia tai iloisia, huolettomia, heitä ei voi ottaa ”nukkekissaksi”?

   Tykkää

 4. Oon taas ehottamassa.. mutta löysin tälläsen juoni-idean ja musta se kuulosti jännälle.. (ja taas ehkä vähän(?) raa’alle.

  Jonkun klaanin reviirin kuusi rajojen ulkopuolelle laskeutuu sankka ja vaarallinen sumu. Jokainen, joka käy liian lähellä rajaa tai sen ulkopuolella saattaa joutua sumun ”myrkyn” valtaan.
  Eli siis tässä sumussa on jotain joka saa kissoja hyökkäämään muiden (myös klaanitovereiden) kimppuun, joka on ongelmallista. Jokaista kielletään käymästä rajoilla, ja jos rajoja siirretään, myös sumu siirtyy.
  Tässä taas tämmönen..

  Liked by 1 henkilö

 5. Mulla ois tälläinen idea (tää on joissakin paikoissa suosittu ja yleinen aihe):

  Johonkin klaaniin tulisi kolli- tai naarasvalta. Eli tietty sukupuoli on kunniotetumpi ja enempi oikeutettu.

  Esim. Kollivallan aikana vain kollit voivat olla päällikkö tai varapäällikköjä, naaraat voivat olla muita. Myös pari säänty ehdotusta:
  • Kollit saavat syödä partioissa ja muuten leirissä milloin vain, naaraalla on tietyt ruoka-ajat.
  • Jos naaras ei tottele kollia, häntä saa rangaista kynsin tai hampain.
  • Tietyssä iässä (esim. 6-8 kuuta) naaraan saa pakottaa kumppaniksi, ja tehdä tällä pentuja.
  • Jos naaras vahingoittuu, eikä päällikön mielestä tämä ole tehnyt mitään kunnioitettavaa, parantaja ei saa auttaa.

  Tässä oli kollivallasta, naarasvalta päinvastoin. Voitte laittaa vastauksiin lisää sääntöideoita!

  Liked by 1 henkilö

   1. Juu.. Mutta niinhän se on ollut ihmisilläkin ennen. Miehet on ollu ylempiarvosia kuin naiset.. ja kiitos kehusta

    Tykkää

 6. Mulla ois tällanen idis:

  Päällikkä ja varapäällikkö kuolevat samaan aikaan (sori jos varastin idean tähtis). Paranntajaa/parantajaoppilasta ei näy mailla eikä halmeilla (koska tässä tilanteessahan niiden pitäis valita päällikkö(ne vois olla vaikka kokouksessa)). Sit kaikki sählää jotain ja kaiken kruuna se, että klaaniin hyökätään.

  Tykkää

 7. Mulla ois 2 juonikuviota mielessä

  1. Joku parantaja tai vaikutusvaltainen henkilö on Synkänmetsän vallassa ja uskottelee että johonkin tappavaan tautiin(joka leviäis sillon klaaneissa) ois parantava kasvi. Se hommais partion, joka lähtis överit vaaralliselle matkalle pelastamaan klaaneja. Todellisuudessa kasvi ei eds tehoaisi ja kissoja kuolisi ja ehkä jokin klaani saisi täys tuhon.

  2. Jokin klaani jonkin asian yllyttämänä hyökkäisi toiseen klaaniin ja kissoja kuolisi. Yllyttäjä voisi olla esim. Synkkämetsä. Klaanilla olisi myös mahdollisesti puolellaan kulkukissoja tai kultaheimo

  Joo tällasia, aika tylsiä

  Tykkää

 8. Tosiaan tässä mun idea uudenlaisesta klaani/heimo järjestelmästä, joka on niinkuin valtakunta -tyyppinen ja siellä kissoilla on selvät lokerot ja arvoasteikko joihin heidät luokitellaan. Tässä järjestelmässä päällikkyys on periytyvää.

  Kaikista korkeimmalla paikalla arvoasteikossa on valtias/valtiatar: Vähän niin kuin päällikkö, mutta valtias/valtiatar päättää partiot ja kaikki muutkin klaanin asiat, eikä valtiasta/valtiatarta voi lähestyä ollenkaan yhtä tuttavallisesti kuin tavallisen klaanin päällikköä.

  Seuraavana arvoasteikossa ovat valtiaan/valtiattaren pennut, joita kutsutaan perijöiksi. Kun valtias/valtiatar kuolee, vanhin perijä nousee valtaan. Perijöitä kohdellaan myös hyvin arvostavasti ja heitä kunnioitetaan sekä heillä on paljon valtaa.

  Kolmantena arvoasteikossa on valtiaan/valtiattaren kumppani, jota kohdellaan myös kunnioittavammin kuin tavallisia sotureita. Kun valtias/valtiatar valitsee itselleen kumppanin sotureiden joukosta, valitun kumppanin arvo nousee, mutta hänen omat vanhempansa, sisaruksensa, mahdolliset edelliset kumppaninsa ja pentunsa eivät tule yhtään arvokkaammiksi, vaan heitä kohdellaan edelleen tavallisina kissoina.

  Neljäntenä arvoasteikossa on valtiaan/valtiattaren neuvonantaja, joka on vastaavanlainen kuin tavallisen klaanin varapäällikkö, mutta hieman erilainen. Neuvonantajat eivät nimitä partioita vaan antavat valtiaalle/valtiattarelle neuvoja elämään. Myöskin jos valtias/valtiatar ei ole valtakunnanjohtamiskunnossa, häntä paikkaamaan ei mene neuvonantaja vaan vanhin perijä. Neuvonantajuus ei periydy, vaan valtias/valtiatar valitsee hänet sotureiden joukosta sen perusteella, kuka on kokenut eniten. Soturin täytyy olla kouluttanut ainakin yhden oppilaan ja hänen on täytynyt saada pentuja, jotta hänestä voi tulla neuvonantaja.

  Viidentenä arvoasteikossa ovat valtiaan/valtiattaren henkivartijat: 2-5 kissaa, jotka ovat aina valtiaan/valtiattaren lähettyvillä eivätkä epäröi kuolla hänen puolestaan. Henkivartijoilla ei sallita olevan pentuja tai kumppaneita.

  Kuudentena arvoasteikossa ovat kaikki tavalliset kissat:

  Parantajat: ei mitään muutosta klaanijärjestelmään. (tai, en keksinyt, mutta tietenkin saa ehdottaa)

  Soturit jaetaan kahteen ryhmään: Sotilaisiin ja riistanpyytäjiin.
  Sotilaat ovat taisteluun koulutettuja sotureita, jotka puolustavat valtakuntaa taistelussa. Heille ei anneta juurikaan metsästyskoulutusta. Sotilaat käyvät rajapartioissa. Valtiaan/valtiattaren henkivartijat ovat sotilaita.
  Riistanpyytäjät ovat saalistamiseen koulutettuja sotureita, jotka pitävät klaania elossa saaliilla. Heille opetetaan oleellisimmat itsepuolustustaidot, mutta ei mitään enempää taistelusta. Riistanpyytäjät käyvät saalistuspartioissa. Riistanpyytäjiä kutsutaan usein lyhenteellä riisturit.

  Harjoittelijat: sama asia kuin oppilaat.
  Harjoittelijoiden täytyy ennen harjoittelijanimitystään, eli ollessaan vielä pentuja, päättää, haluavatko kouluttautua riistanpyytäjiksi vai sotilaiksi. Heidätkin jaetaan siis kahteen ryhmään, riisturiharjoittelijoihin ja sotilasharjoittelijoihin.

  Emot ja pennut: ei muutosta klaanijärjestelmästä. (Tähänkin saa ehdottaa. Ja emojen nimi on pelkkä emo sen takia, että kuningatar-nimitys saattaisi sekoittua valtiaaseen/valtiattareen.)

  Vanhimmat: klaaninvanhimmat. Ei muutosta klaanijärjestelmästä.

  Puoliveriset & vammaiset: heitä kohdellaan valtakunnassa huonoiten, eikä heille anneta koskaan vaativimpia tehtäviä eikä partion johtajan paikkaa.

  Muita huomioita:
  ~ Nimistä: Kissojen nimet ovat samat kuin klaanijärjestelmässä, eli valtiaan/valtiattaren nimi on -tähti päätteinen ja harjoittelijoiden -tassu päätteinen. Valtakunnan (=klaanin) nimi muuttuu. Esimerkiksi Vesiklaanista tulisi Veden valtakunta, Huomenklaanista tulisi Huomenen valtakunta jne.
  ~ Valtakunnalla on tietty ruokailuhetki, jolloin kissat ottavat ruokaa arvoasteikon mukaisesti, eli tässä järjestyksessä: valtias/valtiatar, perijät, valtiaan/valtiattaren kumppani, neuvonantaja, henkivartijat, tavalliset kissat (parantajat, sotilaat, riistanpyytäjät, harjoittelijat, emot, pennut, vanhimmat). Puoliveriset ja vammaiset saavat ruokaa viimeisenä, jolloin heille jää vain niutuneita saaliinkäppyröitä tai ei ruokaa ollenkaan.
  ~ Kun valtias/valtiatar kulkee ohi, tavallisten kissojen täytyy kumartaa. Perijöiden, valtiaan/valtiattaren kumppanin, neuvonantajan ja henkivartijoiden ei tarvitse kumartaa.
  ~ Valtakunnassa ei valvota soturilakia kauhean tarkasti, sillä valtiaan/valtiattaren kunnioittaminen on tärkeämpää.
  ~ Kissojen täytyy erikoistua aikaisessa vaiheessa lähinnä sen takia, että kun kissa ei osaa kaikkea, hänen on vaikeampi kaapata valta valtiaalta/valtiattarelta. Vain perijöille annetaan koulutus sekä taistelusta että saalistamisesta, koska he astuvat valtaan muutenkin.
  ~ Valtakunnassa ajatellaan, että kissan oma elämä maan päällä vaikuttaa siihen, kuinka iloista hänen elämänsä tulee olemaan Tähtiklaanissa tai Synkässä Metsässä. Valtiaan/valtiattaren elämä Tähtiklaanissa/Synkässä Metsässä on leppoisaa ja riistaa riittää, mutta puoliverisen tai vammaisen kissan elämä on vaikeaa ja myrskyisää Tähtiklaanissakin/Synkässä Metsässäkin.

  Tykkää

  1. niin ja tätä ideaa siis tosiaan voi käyttää tulevaisuudessa ihan millä tavalla vaan tai olla käyttämättä ollenkaan 🙂 lisäyksiä ja muutoksia saa ehdottaa vapaasti!

   Tykkää

  2. Ehkä parantajaa voitaisi kohdella erityisemmin, kuin tavallisia, esim. jonkin sairauden aikana tai taistelun jälkeen? Mutta muina aikoina tavallisesti?

   Tykkää

   1. Totta! Ja muutenkin, jos joku soturi on tenhyt jotain hienoa niin sitä kohdellaa erityisemmin : D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s