Kuiskevirta

Nimet: Kuiskepentu, Kuisketassu, Kuiskevirta
Sukupuoli: naaras
Klaani: Laaksoklaani Huomenklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi, kuningatar
MestariLaikkujalka
Oppilaat: –
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: 10/22

Ulkonäkö: Kuiskevirran turkki on väriltään vaaleanharmaa. Se on melko pitkä ja tiheä. Siinä kulkee tummanharmaita juovia. Naaraan silmät ovat siniset. Hänen korvansa ovat harmaat. Kuiskevirran kuono ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Hän on keskikokoinen ja ruumiinrakenteeltaan pehmeä.

Luonne: Yhdellä sanalla Kuiskevirta on dramaattinen. Etenkin oppilasaikoinaan naaras ylireagoi paljon kaikkeen. Hän itkee helposti. Kuiskevirta ihastuu helposti ja nopeasti, mutta hänet on myös helppo suututtaa. Naaras uskoo Tähtiklaaniin hyvin vahvasti ja noudattaa kuuliaisesti soturilakia. Hän on uskollinen perheelleen ennen mitään muuta. Hän tekee paljon päätöksiä hetken mielijohteesta. Kuiskevirta rakastaa pentuja ja tahtoisi olla hyvä emo, mutta ei kykene olemaan pentujensa tukena vaikeissa tilanteissa. Naaras ei pidä siitä, että häntä autetaan, vaan auttaa mieluummin muita.

VanhemmatSumutähti & Vaahterahäntä
SisaruksetSinitaivas, Koivutöyhtö, Heinätuuli, Pilvinenä, Marjatassu
KumppaniTammisydän
PennutHarmaatassu, Kiiltotassu, Kanitassu

Ystävät: Ruusuturkki, Lampisydän, Kermakuono

Taidot: Kuiskevirta omaa vaikeuksia tehdä asioita stressaavissa tilanteissa. Hän on hieman keskivertoa vahvempi saalistaja. Naaras on huono taistelija, eikä hän ole kovin voimakas. Kuiskevirta on melko nopea.

Menneisyys: Kuiskevirta syntyi siskonsa Sinitaivaan kanssa Laaksoklaaniin päällikölle ja uskolliselle soturille Vaahterahännälle. Hän ihastui oppilaana Tammisydämeen, silloiseen Tammitassuun, ja heistä tuli myöhemmin kumppanit. Pian Tammisydämen nimityksen jälkeen Metsäklaani aloitti taistelun Laaksoklaania vastaan. Kuisketassu ei kyennyt puolustautumaan ja Tammisydän kuljetti nuoren naaraan leiriin. Kuiskevirta nimitettiin soturiksi pian taistelun jälkeen ja naaraan hyvä ystävä, Pilvitassu, menehtyi. Kuiskevirta suoritti erityiset kuolevan oppilaan nimitysmenot Pilvitassulle nimeten tämän Pilvisydämeksi. Kuiskevirta ehti elää hetken normaalia elämää, kunnes suuri myrsky ja tulva yllättivät klaanit. Sumutähti, Kuiskevirran emo, synnytti neljä kaunista pentua tulvan aikana. Harmaa soturi alkoi odotaa Tammisydämen pentuja. Sodan aikana kuningatar jätti raskain sydämin klaaninsa ja kumppaninsa ja muutti Huomenklaaniin. Asioita mietittyään hän päätti aloittaa alusta uudessa klaanissaan

Muuta: Kuiskevirta on allerginen myyrille. Naaras pelkää vettä ja tulvia tulvan takia, kun hänen emonsa menetti hengen ja siskonsa katosi joen mukana.
ääni

Saavutukset: Kuukauden hahmo 10/22

Lue Kuiskevirran tarinoita

Advertisement