Piikkilehti

Nimet: Piikkipentu, Piikkitassu, Piikkilehti
Sukupuoli: naaras
Klaani: Vesiklaani
Arvot: pentu, parantajaoppilas, parantaja, soturi, kuningatar
MestariLehtilampi
OppilaatHavupentu
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: 7/22

Ulkonäkö: Piikkilehdellä on tuuhea, pitkä ja vedenkestävä turkki, joka saa pienen naaraan näyttävän paljon suuremmalta, kuin mitä oikeasti on. Turkki on myös kiiltävää ja hyvin hoidettua. Silmät ovat tasaisen vaaleanvihreät ja melko suuret toisen siroon päähän. Piikkilehti on kaunis ja siro naaras. Parantajan jalat ovat normaalia pidemmät, sekä takajalat ovat lihaksikkain osa kehossa, ja niiden avulla hän on hyvä uimari. Piikkilehden karvat ovat vaalean, hieman hopeaan sävyttyvän harmaat. Kuvioita naaraalla taas on selässä, tassuissa ja hännässä hyvin tumman harmaita raitoja. Naaraan häntä on hieman normaalia pidempi. Piikkilehti on siis kaikin puolin kaunis, solakka naaras, joka saattaa herättää kollien huomion.

Luonne: Piikkilehti on oikein ystävällinen ja lämminhenkinen naaras, joka viihtyy kaikkien kanssa. Naaras ottaa parantajan homman todella vakavasti ja tuntee todella huonoa omatuntoa jos antaa jonkun kuolla tassuihinsa, tehden siis ihan kaikkensa pelastaakseen kenen tahansa hengen. Naaras välillä pelkää, miten muut kissat suhtautuvat häneen, vaikkei kuitenkaan ole ujo. Parantaja on yllättävän kokenut ja älykäs ikäänsä nähden, ja tekeekin päätöksensä aina perustellusti. Piikkilehti auttaa aina tarvittaessa, ja hänelle voi uskoa salaisuuksia tietäen niiden pysyvän salaisina, edes Tähtiklaanille hän ei kertoisi, vaikka joku sanoisi harjoittelevansa Synkässä metsässä. Tappamaan naaras ei kykene, eikä haluaisi, että klaanit taistelisivat keskenään. Hän on huono emo, eikä osaa osoittaa rakkautta pennuilleen, eikä muullekaan suvulleen, Piikkilehti on myös aina ollut huono muissakin perheasioissa, eikä ole sen erityisemmissä, vain tavallisen klaanitoverin, väleissä emonsa ja siskonsa kanssa, isä taas on kuin vihollisklaanin kissa.

VanhemmatLumiturkki & Takiaisturkki
SisaruksetHuuhkajatassu
KumppaniSalamaliekki
PennutSusipentu, Saniaispentu, Nokkospentu

Ystävät: Kuurapolku, Saniaispuro, Keräheinä, Vauhtisydän

Vahvuudet:
Kestävyys
Nopeus
Opettaminen
Piiloutuminen
Yrttitieto
Usko Tähtiklaaniin
Uiminen

Heikkoudet:
Sukellus
Saalistaminen
Kiipeily
Tasapaino
Voima
Pimeänäkö
Perhetaidot

Menneisyys: Tulvan mukana pois ajauduttuaan ihastuu Salamatassuun/-liekkiin, jonka pennut synnyttää myöhemmin. Piikkilehti kuitenkin päättää lopettaa heidän suhteensa kaksikon palatessa Vesiklaaniin, koska hänen siskonsa Huuhkajasiipikin on ihastunut Salamaliekkiin ja Piikkilehti päättää, että Huuhkajasiipi ansaitsisi Salamaliekin ja naaraan itse olisi omistauduttava parantajan työlleen. Naaras tuntee kuitenkin aina olevansa yksin, ja katuu kaikin puolin päätöstään, kuitenkaan myöntämättä sitä. Menettää hetkellisesti muistinsa Tähtiklaanin toimesta, kuitenkin nuo palauttivat sen hänelle lähes heti, kenties viestien jotain? Ei pidä Sinitaivaasta, koska koki tämän olevan ylimääräinen kissa heidän paluumatkallaan.

Muuta: Hän toivoo, että Lehtilampi hyväksyy hänen pentunsa. Ryhtyi aluksi parantajaksi, jotta hänellä olisi tekosyy olla rakastumatta keneenkään, naaras kuitenkin miettii soturiksi siirtymistä, jotta hänellä olisi enemmän aikaa pennuilleen. Naaras kuitenkin on parantajanimensä saatuaan päättänyt, että pysyy parantajana ainakin siihen asti, että on kouluttanut oppilaan, sen takia, että saisi auttaa klaanitovereita ja olla yhteydessä Tähtiklaaniin, ei tekosyynä kumppanittomuudelle. Piikkilehti aikookin hankkia vielä tulevaisuudessa toisen kumppanin ja lisää pentuja (vink vink saa tarjota kolleja ;)) ja parantaa perhetaitojaan siinä ohessa. Piikkilehden ääni on lempeä ja hunajainen. Ei ole halukas siirtymään mielellään koskaan klaaninvanhimpiin
ääni

Lue Piikkilehden tarinoita

Advertisement