Toivetuulahdus

Nimet: Toivepentu, Toivetassu, Toivetuulahdus
Sukupuoli: kolli
Klaani: Metsäklaani Huomenklaani
Arvot: pentu, parantajaoppilas, parantaja
Mestari: Vihmavarjo
OppilaatJääsielu, Haikaralento, Kirjotassu
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: 8/22
Parantajuus päättyy: 1.7.2023

Ulkonäkö: Toivetuulahduksen turkki on lyhyt ja tiheä. Väriltä se on ruskea. Kollin silmät ovat likaisensiniharmaanvihreät. Toivetuulahduksen polkuanturat ja nenä ovat vaaleanpunaiset. Kollin viikset ovat pitkät ja tummat. Hän on melko pienikokoinen. Kollin tassut ovat keskimittaiset.

Luonne: Toivetuulahdus on hiljaa. Siinä asiassa hän muistuttaa pentuetoveriaan yllättävän paljon. He molemmat ovat laskelmoivia ja rauhallisia, kolli vielä sisartaan enemmän. Ruskea parantaja tulee suuresta seurasta ahdistuneeksi ja viihtyy parhaiten yksin tai jonkun läheisen kanssa. Hän haaveilee ja miettii usein ja on melko etäinen. Toivetuulahdus uskoo Tähtiklaaniin. Ulospäin hän saattaa vaikuttaa hiukan välinpitämättömältä, mutta todellisuudessa hän välittää klaanistaan syvästi.

VanhemmatVillisielu & Pähkinäturkki
SisaruksetVapaaloikka, Lampisydän, Kultatähti, Hehkutassu, Karhutassu, Kuurapentu
Kumppani
Pennut

Ystävät: Vihmavarjo, Kortelampi, Kettusydän, Kuurapolku, Jääsielu, Haikaralento, Kermakuono

Taidot: Toivetuulahdus tuntee monet parannusyrtit ja sairaudet. Hän on hyvä kiipeilijä. Toivetuulahdus ei osaa taistella eikä saalistaa kovin hyvin.

Menneisyys: Toivetuulahdus syntyi Metsäklaaniin emolleen Villisielulle siskonsa Kultamyrskyn kanssa. Hän karkasi vähän ennen oppilaaksi nimitystä Kultapennun kanssa leiristä Metsäklaani vastaan Laaksoklaani ja Vesiklaani-taisteluun. Vihmavarjo otti kollin oppilaakseen tämän lahjakkuuden ja kiinnostuksen takia.

Muuta: Toivetuulahdus pelkää menettämistä ja kollin lempiriistaa ovat hiiret. Kettusydän oli Toivetuulahduksen ensirakkaus, mutta nyt hän pelkää unohtavansa Kettusydämen ja rakastuvansa Jääsieluun.

Lue Toivetuulahduksen tarinoita

Advertisement